logo

Dillewijn Zwapak – Bloemisten essentials

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie bloemistenbenodigdheden die zorgvuldig zijn geselecteerd voor uw bloemwerk. Van Steekschuim van oasis® tot gespecialiseerde bladglans en veelzijdige draad, wij bieden hoogwaardige producten om uw creaties te laten bloeien.

Steekschuim van oasis®: voor perfect bloemwerk

Ontdek onze uitgebreide collectie Steekschuim van oasis® - onmisbaar voor elke bloemist. Dit veelzijdige materiaal is perfect voor diverse bloemwerken, zowel in boeketten als in bloemstukken, en zorgt voor een stabiele en vochtige basis voor uw creaties.

Floralife® bladglans: laat planten stralen

Geef uw planten de ultieme glans met onze selectie Floralife® bladglansproducten. Van de standaard zwarte bus tot de siliconenvrije bladglans op 100% natuurlijke oliebasis in de bruine bus, wij bieden keuzes die de natuurlijke schoonheid van planten benadrukken.

Draad in diverse maten: voor creatieve toepassingen

Onze draadcollectie in diverse maten en diktes opent deuren naar eindeloze creatieve mogelijkheden in de bloemenbranche. Of het nu gaat om het ondersteunen van delicate stelen of het creëren van intrigerende structuren, ons draad assortiment staat garant voor kwaliteit en veelzijdigheid.

Vilt in diverse kleuren: natuurlijke warmte voor uw bloemwerk

Voeg een vleugje natuurlijke warmte toe aan uw creaties met ons vilt, verkrijgbaar in diverse kleuren. Gemaakt van wol, biedt dit product niet alleen een prachtige textuur maar ook een duurzame en ecovriendelijke optie voor uw bloemistenbehoeften.

Bindtouw: voor veelzijdige toepassingen

Ons bindtouw is een essentieel hulpmiddel voor een scala aan toepassingen in de bloemenbranche. Of het nu gaat om het bundelen van bloemen tot het creëren van unieke ontwerpen, ons bindtouw biedt stevigheid en betrouwbaarheid.

Floralife® finishing touch: maximale frisheid voor snijbloemen

Ontdek de Floralife® Finishing Touch voor het maximaliseren van de natuurlijke versheid van uw verse snijbloemen. Deze innovatieve behandeling zorgt voor een langdurige schoonheid, waardoor uw bloemcreaties langer stralen.

nl_NL