logo

Dillewijn Zwapak – basis producten

Ontdek onze uitgebreide collectie verpakkingsmaterialen, ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar folie, papierrollen, krullinten of plakband, wij bieden hoogwaardige producten in diverse maten en diktes om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Folie: beschermt en verpakt in stijl

Onze folie, verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, biedt optimale bescherming en stijlvolle verpakking. Perfect voor het inpakken van diverse items, van cadeaus tot delicate producten, onze folie voegt een professionele uitstraling toe aan uw verpakkingspresentatie.

Papierrollen: veelzijdige verpakkingsoplossingen

Ontdek de veelzijdigheid van onze papierrollen, die net zo handig zijn als folie. Of u nu kiest voor een subtiele effen kleur of een levendig patroon, onze papierrollen zorgen voor een prachtige en persoonlijke touch aan uw verpakkingen.

Krullint: creëer een visuele sensatie

Breng uw verpakking naar een hoger niveau met ons diverse aanbod krullinten, beschikbaar in een scala aan kleuren. Gebruik ze om uw pakketten te decoreren en een visuele sensatie te creëren die indruk maakt op ontvangers.

Plakband: stevige sluitingen, diverse opties

Ons assortiment plakband biedt stevige sluitingen voor al uw verpakkingsbehoeften. Kies uit diverse maten en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig en professioneel worden afgesloten

nl_NL